SMAKI

Lekkie

MALINOWY – bita śmietana z dużą ilością malin; (skład przełożenia: śmietana kremówka 30%, żelatyna, maliny, cukier puder)

OWOCE LEŚNE – mus z bitej śmietany, frużeliny borówkowej i truskawkowej; (skład przełożenia: śmietana kremówka 30%, żelatyna, frużelina borówkowa, frużelina truskawkowa, cukier puder)

TRUSKAWKOWY – mus z bitej śmietany i frużeliny truskawkowej (w sezonie, kawałki świeżych truskawek) (skład przełożenia: śmietana kremówka 30%, żelatyna, frużelina truskawkowa + świeże truskawki – w sezonie, cukier puder)

zajrzyj do Galerii naszych prac 🤗

CZARNA PORZECZKA – mus z bitej śmietany i sosu z czarnej porzeczki; (skład przełożenia: śmietana kremówka 30%, pektyna, czarna porzeczka, cukier puder)

GRUSZKOWY – mus z bitej śmietany i sosu z gruszki Poir Williams; (skład przełożenia: śmietana kremówka 30%, pektynna, gruszka Poir Wliams, cukier puder)

MIGDAŁOWY – bita śmietana w smaku migdałowym i płatki migdałów / opcjonalnie: cienka warstwa frużeliny truskawkowej (skład przełożenia: kremówka 30%, ekstrakt migdałowy, żelatyna, cukier puder)

Napisz do nas: Formularz zamówień

MANGO – mascarpone na kremówce oraz pulpa mango (skład przełożenia: kremówka 30%, mascarpone, pulpa mango, pektyna, nieco cukru pudru)

BORÓWKOWY – mascarpone na kremówce z dużą ilością borówki amerykańskiej (skład przełożenia: kremówka 30%, żelatyna, mascarpone, borówki, cukier puder)

Słodsze, acz delikatne

CZEKOLADA DESEROWA – mascarpone na kremówce z dodatkiem rozpuszczonej czekolady deserowej (skład przełożenia: kremówka 30%, mascarpone, czekolada deserowa 55%)

CZEKOLADA MLECZNA – mascarpone na kremówce z dodatkiem rozpuszczonej czekolady mlecznej – bez dodatkowego cukru (skład przełożenia: kremówka 30%, mascarpone, czekolada mleczna)

CZEKOLADA BIAŁA – mascarpone na kremówce z dodatkiem rozpuszczonej czekolady białej – BARDZO DELIKATNY smak białej czekolady (skład przełożenia: kremówka 30%, mascarpone, czekolada biała)

Oferujemy też: szkolenia warsztaty

TRUFLOWY – mascarpone na kremówce, rozpuszczone cukierki truflowe – bez dodatkowego cukru (skład przełożenia: kremówka 30%, mascarpone, cukierki truflowe)

ORZECHOWY – ZA DOPŁATĄ: mascarpone na kremówce, pasta z orzecha laskowego 100% (skład: kremówka 30%, mascarpone, orzech laskowy 100%, cukier puder, żelatyna)

Dodatki do Wyboru

OWOCE: maliny, borówki amerykańskie, truskawki – tylko w sezonie, wiśnie

FRUŻELINY: warstwa na biszkopcie: wiśniowa, truskawkowa, borówkowa

CHRUPIĄCE KULECZKI: mleczna czekolada, biała czekolada, deserowa czekolada, solony karmel, owocowe

CHRUPKA – warstwa z wafli francuskich połączona z:

  • czekolada biała
  • czekolada deserowa
  • czekolada mleczna
  • pasta orzech laskowy 100% za dopłatą

Biszkopty

KAKAOWY, JASNY, BEZGLUTENOWY, NA JAJACH PRZEPIÓRCZYCH (za dopłatą)

Każdy tort można wykonać BEZ CUKRU, dodając zamiast niego KSYLITOL – za dopłatą. 

Uwzględniamy indywidualne nietolerancje pokarmowe i alergie. 

NA ZAMÓWIENIE ZROBIMY TORT WEGAŃSKI

TORT WEGAŃSKI za dopłatą

KOKOSOWY BEZMLECZNY – krem z mleczka kokosowego z puszki z wiórkami kokosowymi (skład przełożenia: mleczko kokosowe z puszki 82%, agar – agar, cukier puder lub ksylitol puder do wyboru) 

NERKOWCE – krem z mleczka kokosowego z puszki zagęszczony zblendowanymi orzechy nerkowca agar – agar, cukier puder lub ksylitol puder do wyboru, orzechy nerkowca)

MALINOWY – krem z mleczka kokosowego z puszki z dodatkiem malin (skład przełożenia: mleczko kokosowe z puszki 82%, pektyna, cukier puder lub ksylitol puder do wyboru, maliny) 

STRIACIATELLA – krem z mleczka kokosowego z puszki z czekoladą deserową (skład przełożenia: mleczko kokosowe z puszki 82%, agar – agar, cukier puder lub ksylitol puder do wyboru, czekolada deserowa)

cennik orientacyjny

BABECZKI

CZEKOLADOWE z nadzieniem opcjonalnie: frużelina borówkowa / frużelina truskawkowa / frużelina wiśniowa / budyń waniliowy / czekolada mleczna / czekolada biała / czekolada deserowa (skład: mąka pszenna, kakao, jaja, mleko, cukier, cukier waniliowy, masło, proszek do pieczenia, soda oczyszczona, kawałki czekolady deserowej)

WANILIOWE z kawałkami czekolady deserowej lub nadzieniem opcjonalnie:  frużelina borówkowa / frużelina truskawkowa / frużelina wiśniowa / budyń waniliowy / czekolada mleczna / czekolada biała / czekolada deserowa / kajmak (skład: mąka pszenna, jaja, mleko, cukier, masło, wanilia)

MARCHEWKOWE – bezmleczne  skład: marchewki, jaja, cukier, mąka pszenna, olej roślinny, proszek do pieczenia, soda oczyszczona, przyprawa do piernika, cynamon

Babeczki można udekorować dowolną dekoracją. Samym KREMEM, białym, kolorowym, posypanym posypką, dekoracją z MASY CUKROWEJ – na płasko lub 3D a nawet wydrukami jadalnymi. Szczegóły uzgadniane indywidualnie. Wycena indywidualna.

SMAKI CAKE POPSÓW

CZEKOLADOWY – BROWNIE połączone z mascarpone lub nutellą (wersja bardzo słodka) (skład: masło, cukier, kakao, mąka pszenna, jaja, czekolada)

WANILIOWE – na bazie ciasta waniliowego babkowego połączone z mascarpone (skład: jaja, jogurt naturalny, olej roślinny, mąka pszenna)

POLEWA KLASYCZNA CZEKOLADOWA (deserowa, mleczna lub biała)

POLEWA KOLOROWA LUB ŚNIEŻNO BIAŁA – na bazie CANDY MELTS

CIASTKA RĘCZNIE DEKOROWANE

KRUCHE WANILIOWE – (masło 82%, cukier, mąka pszenna, proszek do pieczenia, jaja, ekstrakt waniliowy)

KRUCHE KAKAOWE – (masło 82%, cukier, mąka pszenna, proszek do pieczenia, jaja,  kakao)

MIGDAŁOWE za dopłatą – (masło 82%, cukier, mąka pszenna, proszek do pieczenia, jaja, prawdziwy marcepan, ekstrakt migdałowy)

SMACZNEGO!!! 😀