Lekkie
MALINOWY – bita śmietana z dużą ilością malin; (skład przełożenia: śmietana kremówka 30%, żelatyna, maliny, cukier puder)
OWOCE LEŚNE – mus z bitej śmietany, frużeliny borówkowej i truskawkowej; (skład przełożenia: śmietana kremówka 30%, żelatyna, frużelina borówkowa, frużelina truskawkowa, cukier puder)
TRUSKAWKOWY – mus z bitej śmietany i frużeliny truskawkowej (w sezonie, kawałki świeżych truskawek) (skład przełożenia: śmietana kremówka 30%, żelatyna, frużelina truskawkowa + świeże truskawki – w sezonie, cukier puder)
zajrzyj do Galerii naszych prac 🤗
CZARNA PORZECZKA – mus z bitej śmietany i sosu z czarnej porzeczki; (skład przełożenia: śmietana kremówka 30%, pektyna, czarna porzeczka, cukier puder)
MIGDAŁOWY – bita śmietana w smaku migdałowym i płatki migdałów / opcjonalnie: cienka warstwa frużeliny truskawkowej (skład przełożenia: kremówka 30%, ekstrakt migdałowy, żelatyna, cukier puder)
Napisz do nas: Formularz zamówień
MANGO – mascarpone na kremówce oraz pulpa mango (skład przełożenia: kremówka 30%, mascarpone, pulpa mango, pektyna, nieco cukru pudru)
BORÓWKOWY – mascarpone na kremówce, borówki amerykańskiej (skład przełożenia: kremówka 30%, żelatyna, mascarpone, borówki, cukier puder)
Słodsze, acz delikatne
CZEKOLADA DESEROWA – mascarpone na kremówce z dodatkiem rozpuszczonej czekolady deserowej (skład przełożenia: kremówka 30%, mascarpone, czekolada deserowa 55%)
CZEKOLADA MLECZNA – mascarpone na kremówce z dodatkiem rozpuszczonej czekolady mlecznej – bez dodatkowego cukru (skład przełożenia: kremówka 30%, mascarpone, czekolada mleczna)
CZEKOLADA BIAŁA – mascarpone na kremówce z dodatkiem rozpuszczonej czekolady białej – BARDZO DELIKATNY smak białej czekolady (skład przełożenia: kremówka 30%, mascarpone, czekolada biała)
Oferujemy też: szkolenia warsztaty
TRUFLOWY – mascarpone na kremówce, rozpuszczone cukierki truflowe – bez dodatkowego cukru (skład przełożenia: kremówka 30%, mascarpone, cukierki truflowe)
OREO – mascarpone na kremówce, zmielone ciastka oreo (skład: kremówka 30%, mascarpone, żelatyna)
Dodatki do Wyboru
OWOCE: maliny, borówki amerykańskie, truskawki – tylko w sezonie, wiśnie
FRUŻELINY: warstwa na biszkopcie: wiśniowa, truskawkowa, borówkowa
CHRUPIĄCE KULECZKI: mleczna czekolada, biała czekolada, deserowa czekolada, solony karmel, owocowe
CHRUPKA – warstwa z wafli francuskich połączona z:
- czekolada biała
- czekolada deserowa
- czekolada mleczna
Biszkopty
KAKAOWY, JASNY, BEZGLUTENOWY, NA JAJACH PRZEPIÓRCZYCH (za dopłatą)
Każdy tort można wykonać BEZ CUKRU, dodając zamiast niego KSYLITOL – za dopłatą.
Uwzględniamy indywidualne nietolerancje pokarmowe i alergie.
NA ZAMÓWIENIE ZROBIMY TORT WEGAŃSKI
TORT WEGAŃSKI za dopłatą
WANILIOWY – śmietana VEGE Flora Professional, pasta waniliowa
OWOCE LEŚNE – śmietana VEGE Flora Professional, maliny, borówki amerykańskie
MALINOWY – śmietana VEGE Flora Professional, maliny
STRIACIATELLA – śmietana VEGE Flora Professional, czekolada deserowa bezmleczna
BABECZKI
CZEKOLADOWE z nadzieniem opcjonalnie: frużelina borówkowa / frużelina truskawkowa / frużelina wiśniowa / budyń waniliowy / czekolada mleczna / czekolada biała / czekolada deserowa (skład: mąka pszenna, kakao, jaja, mleko, cukier, cukier waniliowy, masło, proszek do pieczenia, soda oczyszczona, kawałki czekolady deserowej)
WANILIOWE z kawałkami czekolady deserowej lub nadzieniem opcjonalnie: frużelina borówkowa / frużelina truskawkowa / frużelina wiśniowa / budyń waniliowy / czekolada mleczna / czekolada biała / czekolada deserowa / kajmak (skład: mąka pszenna, jaja, mleko, cukier, masło, wanilia)
MARCHEWKOWE – bezmleczne skład: marchewki, jaja, cukier, mąka pszenna, olej roślinny, proszek do pieczenia, soda oczyszczona, przyprawa do piernika, cynamon
Babeczki można udekorować dowolną dekoracją. Samym KREMEM, białym, kolorowym, posypanym posypką, dekoracją z MASY CUKROWEJ – na płasko lub 3D a nawet wydrukami jadalnymi. Szczegóły uzgadniane indywidualnie. Wycena indywidualna.
SMAKI CAKE POPSÓW
CZEKOLADOWY – BROWNIE połączone z mascarpone lub nutellą (wersja bardzo słodka) (skład: masło, cukier, kakao, mąka pszenna, jaja, czekolada)
WANILIOWE – na bazie ciasta waniliowego babkowego połączone z mascarpone (skład: jaja, jogurt naturalny, olej roślinny, mąka pszenna)
POLEWA KLASYCZNA CZEKOLADOWA (deserowa, mleczna lub biała)
POLEWA KOLOROWA LUB ŚNIEŻNO BIAŁA – na bazie CANDY MELTS
CIASTKA RĘCZNIE DEKOROWANE
KRUCHE WANILIOWE – (masło 82%, cukier, mąka pszenna, proszek do pieczenia, jaja, ekstrakt waniliowy)
KRUCHE KAKAOWE – (masło 82%, cukier, mąka pszenna, proszek do pieczenia, jaja, kakao)
MIGDAŁOWE za dopłatą – (masło 82%, cukier, mąka pszenna, proszek do pieczenia, jaja, prawdziwy marcepan, ekstrakt migdałowy)
SMACZNEGO!!! 😀